Covi-19

Koronavirus

Etter Folkehelesdirektoratets (FHI) råd og veiledning har vi nå startet opp med kursaktivitet igjen.
Dette gjelder kurs avholdt på kompetansesenteret og kurs hos våre eksterne kunder. 

I utgangspunktet har de aller fleste av våre kurs bestått av 50-75% praktisk undervisning. Dette har ført til at vi av pedagogiske grunner, har delt deltakerne inn i grupper på 12 til 15 personer - i noen tilfeller inntil 20. 

Nå som det åpnes opp for arrangementer med inntil 50 personer, <link til side> var det enkelt for oss å tilpasse undervisningen til veiledningen fra FHI:

På kurssenteret er det i det store klasserommet plass til 16 personer, så det er vårt maksimale kursantall for en gruppe pr i dag. Med 16 pulter er det en pult til hver deltaker. Det er etablert en "sluse" i inngangspartiet med hånd-desinfeksjon og alle pultene desinfiseres jevnlig og etter bruk, ved praktiske øvelser benyttes bl.a. avstand og engangshansker.
Ved praktiske øvelser hos våre kunder følger vi de samme retningslinjer, maksimalt 15 personer i en gruppe. Aller helst ønsker vi grupper på 12 personer, det synes vi gir det beste pedagogiske utbytte. God hygiene og oversikt over deltakerne (vi etablerer våre lister eller kunden har etablert sine egne lister).

Velkommen til kurs

 

 

 


Design by InBusiness AS | Powered by i-tools