ROS-analysekurs

Styring av en risiko- og sårbarhetsanalyse.
ROS-kurset som gir deg kompetansen og hjelpemidlene du trenger.Gjennomføringen av en Risiko- og sårbarhetsanalyse kan virke som en skremmende oppgave med mange fallgruver underveis. Fallgruver som lett kan føre til at man gir opp, eller nøyer seg med et halvferdig resultat.
Få kontroll over disse oppgavene og styr din risiko- og sårbarhetsanalyse.

Dette er et dagskurs som passer for små og store bedrifter, klubber, lag og foreninger, barnehager og skoler - ja, faktisk alle som blir berørt av Internkontrollforskriften §5 pkt 6 "Kartlegge farer og problemer og på denne bakgrunn vurdere risiko, samt utarbeide tilhørende planer og tiltak for å redusere risikoforholdene". 

Kurset bygger på ISO 9001, ISO 31000, NS 5814, NSO og RiskAssess! Usikker på hva alt dette betyr? Ingen fare, dette har du helt klart etter kurset!

Kurset vil vare fra 08:30 til 16:00 med enkel lunsj, her på Kompetansesenteret.
Første 1/2 del av kurset er teoretisk rettet, siste 1/2 del er i hovedsak praktisk rettet og hvor vi skal jobbe med programmet RiskAssess. Dette er et program du installerer på din PC og som forenkler etablering, gjennomføring, presentasjon og oppfølging av ROS-analysen betraktelig. Ved påmelding vil du få din egen fullversjon av programmet som du fritt kan benytte i 12 måneder. I tillegg vil du opparbeide kunnskap i hvordan du også kan gjøre samme jobb ved hjelp av egenproduserte maler, hvis du heller ønsker å benytte Word til denne oppgaven.

Har du ikke tilgang på egen PC - vi har egne kurs PCer så det er ingen hindring og du vil fremdeles få din 12 måneders lisenskode til programmet.

Ønsker du eller ditt firma - etter kurset, å kjøpe en ikke tidsbegrenset lisens av programmet. Da vil vi gi deg som kurselev en rabatt på programmet, tilsvarende kursprisen du betalte.


Vi vil snart komme opp med kursdatoer for sommeren og høstens ROS aktiviteter i vår bookingside, følg med på siden vår...
Spørsmål eller interesse for kurset, send meg en e-post


15. april 2016 - Jarl E Høvring


Design by InBusiness AS | Powered by i-tools